Achtergrond

Ik ben afgestudeerd opvoedkundige/orthopedagoog en heb altijd met mensen gewerkt. In de winkel van mijn ouders, in de ouderenzorg, in de crisisopvang, in een hospice, in het uitzendwezen, in communicatie- en loopbaantrainingen.Ik werkte 17 jaar in de functie van bedrijfsmaatschappelijk werker bij ING bank (Linkedin Profiel).
Ik ben lid van de beroepsvereniging BPSW en ben geregistreerd bij Registerplein.

Ik volg de laatste ontwikkelingen en bijscholingen op mijn vakgebied. Zo voltooide ik in 2009 de driejarige opleiding tot veranderkundige aan de Pulsar Academie.
Deze opleiding leverde een waardevolle toevoeging aan mijn manier van werken tot dan toe. Zij heeft mij onder andere een schatkamer aan praktische oefeningen opgeleverd die helpen bewustwording en aanvaarding te vergroten. En dat is volgens mij de sleutel tot een rijk, gebalanceerd leven.

In oktober 2013 ben ik, na een intensieve tweejarige opleiding, gecertificeerd als Human Givens therapeut. De grote meerwaarde van deze kortdurende, oplossingsgerichte, effectieve counseling is gelegen in de combinatie van inzichten uit zowel psychologisch, sociologisch als biologisch onderzoek. Zo worden ook recente wetenschappelijke inzichten uit hersenonderzoek in de methodiek verwerkt. Het resulteert in een holistische manier van werken die recht doet aan de mens in alle facetten en tot snelle resultaten leidt.

Juni 2015 rondde ik de leergang Integrated Coaching succesvol af. Coaching geintergreerd binnen de (werk-) context van de coachee. Een integrated coach weet op elk moment in het coachtraject de optimale interventie in te zetten om het leren te initiëren, versnellen, verdiepen en te borgen.

In april 2016 rondde ik de basisopleiding tot ACT trainer/ therapeut af. In september 2017 heb ik de vervolgopleiding van ACT afgerond en tot op heden volg ik veel specifieke trainingen op het gebied van ACT en Human Givens.

Wil je meer weten?
Bel gerust om je vragen te stellen.

José Steer
Raphaëlstraat 10 huis
1077 PR Amsterdam

3/1 61 Kersland Street
G12 8BS Glasgow
United Kingdom

Meer informatie kun je opvragen:
Telefonisch: M +31683594704
Per mail: info@josesteer.com
LinkedIn

BTW-nummer: NL001612772B11
KvK-nummer: 65185927