Werkwijze

Ik bied kortdurende individuele psychosociale begeleiding.
Omdat ik snel tot de kern weet door te dringen, zijn vijf gesprekken meestal genoeg om duurzame verandering te brengen. Regelmatig zijn twee of drie gesprekken voldoende. Soms volstaat één gesprek om zelf weer verder te kunnen.

De gesprekken zijn erop gericht jouw situatie in kaart te brengen. Duidelijk te krijgen hoe jij de dingen beleeft en waar je naar toe wilt. Tijdens de begeleiding kijken we naar jouw behoeften en hoe je die, met behulp van je eigen vermogens en bronnen, optimaal kunt vervullen. Misschien zijn er oude patronen die je tot gedachten, gevoelens of gedrag brengen die je niet (meer) helpen in je verdere groei en ontwikkeling. Dit soort patronen leggen we tijdens onze gesprekken bloot en ruimen we op. Zodoende komt er weer ruimte voor nieuw gezond gedrag.

Een goed gesprek helpt direct! Over hulpverlening wordt vaak gezegd dat je eindeloos moet praten en graven in het verleden en je je mogelijk na de eerste gesprekken nog wat slechter gaat voelen. Dat is wat mij betreft een fabel en helemaal niet nodig om vooruit te komen. De Human Givens benadering werkt weinig belastend en doeltreffend met een snelle en grondige aanpak van stress.

De gesprekken zijn strikt vertrouwelijk. De beroepscode van de Nederlandse Vereniging Maatschappelijk werk (NVMW)is uitgangspunt. Wanneer een counselingstraject betaald wordt door een derde partij, zoals een werkgever, wordt niets uit de gesprekken besproken met deze partij zonder toestemming. Het spreekt voor zich dat ik streef naar zoveel mogelijk openheid en transparantie.

Tarieven particulieren:

Consult: € 100,00 per uur (incl. BTW).
Bij een eerste consult betaal je voor het eerste uur € 60,00. De eerste twintig minuten worden niet in rekening gebracht. Deze staan in het teken van wederzijdse kennismaking. Alleen als er over en weer voldoende vertrouwen bestaat gaan we verder. Direct aansluitend kan dan het intakegesprek plaatsvinden. In dat gesprek bespreken we het doel van de begeleiding, de wijze waarop dat te bereiken en zetten we de eerste stappen.

Tarieven bedrijven:

Richtprijs consult: € 125,00 per uur (ex. BTW). Mijn tarief is in overleg en afhankelijk van aard en omvang van de opdracht.

Wil je meer weten?
Bel gerust om je vragen te stellen.

José Steer
Raphaëlstraat 10 huis
1077 PR Amsterdam

3/1 61 Kersland Street
G12 8BS Glasgow
United Kingdom

Meer informatie kun je opvragen:
Telefonisch: M +31683594704
Per mail: info@josesteer.com
LinkedIn

BTW-nummer: NL001612772B11
KvK-nummer: 65185927