Welkom

Mensen hebben altijd mijn interesse gehad. Onze levensverhalen en geschiedenissen. Hoe we leven, relaties aangaan, werken; hoe we tot keuzes komen, denken, wat ons motiveert; hoe we omgaan met tegenslag, wat ons in beweging brengt, wat zin geeft aan ons handelen. Hoe we met plezier kunnen leven. Ik ben gefascineerd door zaken als eigenheid, toewijding, ambitie, levensenergie, veerkracht, zingeving en inspiratie.

Ik zie ook hoe het ons als mensen tijdelijk kan ontbreken aan deze zaken en hoe we uit balans kunnen raken. Op zulke momenten hebben wij anderen nodig om ons te helpen zelf weer stappen in de gewenste richting te kunnen zetten. Vaak zijn dat mensen uit onze naaste omgeving, soms is dat een professional.

Ik werk vanuit de gedachte dat mensen het nodig hebben zich verbonden te voelen met zichzelf, met anderen, met een taak of missie, met een groter geheel, om gemotiveerd hun leven te kunnen leiden. Dat mensen beter gedijen als ze datgene doen waar ze goed in zijn, waar ze plezier in hebben en waarin ze zich kunnen ontwikkelen.

Wil je meer weten?
Bel gerust om je vragen te stellen.

José Steer
Raphaëlstraat 10 huis
1077 PR Amsterdam

3/1 61 Kersland Street
G12 8BS Glasgow
United Kingdom

Meer informatie kun je opvragen:
Telefonisch: M +31683594704
Per mail: info@josesteer.com
LinkedIn

BTW-nummer: NL001612772B11
KvK-nummer: 65185927